Over ons

Kastell biedt ondernemers en kmo’s efficiënt financieel, strategisch en HR- advies.

We begeleiden en adviseren jou als zaakvoerder op elk moment en in elke fase van het ondernemerschap; proactief, op maat van jouw ambities, professioneel en toegankelijk.

“Wij willen dat ondernemers en zaakvoerders hun ondernemersdromen kunnen waarmaken. Jij focust op wat jou boeit en waar jij sterk in bent. Wij geven je onafhankelijk bedrijfsadvies. Jij bepaalt het doel, wij de strategie.”

Kastell: een veilige haven op een drukke professionele route

De naam Kastell is niet zomaar uit de lucht gevallen.
Hij verwijst naar de historische plaatsnaam van Kessel en komt van het Latijnse woord castellum, wat rustplaats of vestiging betekent.

Er zijn sterke aanwijzingen dat Kessel zich in de Romeinse tijd langs een belangrijke heirbaan bevond. Het Romeinse leger bouwde er een nederzetting om haar soldaten te stationeren. In het zog van dat leger vestigden zich er ook handelaars, ambachtslui en boeren. Daardoor groeide Kessel uit tot een ideale rustplaats voor wie op doorreis was.
Die geschiedenis konden we niet zomaar links laten liggen. Kastell wil voor ondernemers zijn wat het Romeinse Kessel voor reizigers was: een veilige haven voor wie bouwt aan een eigen professionele zaak.